21e editie van Etalagepop in Café Oud Brabant

Foto: Pineapple Madness

Sticks on the Floor, Pineapple Madness en Purple X spelen tijdens de 21ste editie van Etalagepop in Café Oud Brabant.

Etalagepop

‘Etalagepop (met rok, jas en/of bloes)’ is een popfestival waarbij beginnende, lokale en regionale bands de kans krijgen om zich op dit Oosterhoutse podium te presenteren. De eerste editie werd gehouden in 2003. En op zaterdag 19 november is het alweer de 21e editie in Café Oud Brabant aan de Leijsenhoek. De avond start om 21.00 uur, de toegang is gratis en dit keer komen er drie bands op het podium.

Sticks on the Floor

Sticks on the Floor is een beginnende rockband bestaande uit 3 enthousiaste muzikanten uit Breda. Jim (gitaar en zang) Corné (bas) en Robert (drums) spelen voornamelijk rock, met invloeden uit de jaren ’60 tot en met de jaren ‘80. Laat je verrassen door het volume van deze slechts drie koppige band, met hun opvallende muziekkeuze, waar de muzikaliteit en het enthousiasme van af spat.

Pineapple Madness

Pineapple Madness is een energieke pop/rock coverband die van ieder optreden een feestje maakt. Willemijn (drums,) Jelle (bas), Boukje (zang) Roosmarijn (Gitaar/Zang), Stijn (gitaar)maken een keuze uit een ruim repertoire. Ze spelen bekende covers met een eigen twist! Daarnaast maken ze verrassende uitstapjes naar nummers met punk/ska invloeden en spelen we bad-ass medleys of te wel… Stil staan is geen optie!

Purple X

Purple X is een 6-koppige formatie uit de regio. De band maakte een aantal jaren geleden een doorstart en bestaat nu uit: Marieke (lead zang), Daniëlle (zang), Linda (bas),Roel (sologitaar), Henry (slaggitaar) en Marco (drums).Purple X en speelt pop/rock covers uit de 70’s tot en met heden met o.a. nummers van Rolling Stones, Alannah Myles, U2, Gossip, Harry Styles.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen