Zanger Boy van der Heijden durft groots te denken

Foto: Boy van der Heijden

Vanavond staat hij in een uitverkochte Kleine Zaal in Theater de Bussel, maar in 2023 gaat Boy het groter aanpakken en staat hij in de Grote Zaal!

Boy van der Heijden

Van het playbacken van René Froger op de jaarlijkse playbackshow in Made naar een uitverkochte kleine zaal van Theater de Bussel. Dat is al een flinke stap. Maar de sympathieke Oosterhoutse Boy van der Heijden wil meer. Hij wil een serieuze carrière als zanger en durft hierin groots te denken. En dus kondigde hij afgelopen vrijdag vol trots zijn nieuwe show aan in Theater de Bussel. En dit maal gaat hij proberen de Grote Zaal te vullen met zijn show ‘Boy gaat Groot!’

Boy gaat Groot!

Het wordt een feest der herkenning vol meezingers, guilty pleasures, golden oldies en de hits van nu, maar Boy laat zeker ook zijn gevoelige kant zien met prachtige ballads en natuurlijk mogen ook zijn eigen hits niet ontbreken. Zijn allergrootste droom is om ooit landelijk door te breken en de AFAS Live te vullen met fans, zo vertelde hij eerder tijdens een interview aan Oosterhout Nieuws. Dit interview kun je via de link onderaan dit artikel teruglezen.

Meer informatie

Boy van der Heijden staat met zijn show ‘Boy gaat Groot!’ op 4 november 2023 (volgend jaar dus!) in de Grote Zaal van Theater de Bussel. Kaarten zijn vanaf nu te koop en kosten € 38,50 per stuk excl servicekosten. Je kunt ze direct reserveren via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen