Les Triadours met muzikale vertelling over Edith Piaf en Jacques Brel

Foto: Les Triadours

Op zaterdag 4 maart kun je in Theater de Schelleboom genieten van de voorstelling Retour BXL-Paris van Les Triadours, een muzikale en theatrale vertelling over Edith Piaf en Jacques Brel.

Les Triadours

Stap in en ga mee op een onvergetelijke reis met ‘La Môme Piaf’ en ‘Le Grand Jacques’, de iconen van het Franse chanson. In ‘Retour Bxl-Parijs’ ontmoeten Piaf en Brel elkaar in een onvergetelijke rit met verrassende verhalen en wondermooie songs zoals Jezebel, Bruxelles, L’homme a la moto, Marieke, A quoi ca sert l’amour. Dit allemaal gebracht door verstelster en zangeres Mireille Vaessen, ondersteund door zangeres en accordeoniste Martine de Kok en multi-instrumentalist Sam Pasternak.

Chansons

Edith Piaf zag het levenslicht op het trottoir van de Rue de Belville in Parijs en groeide op in een bordeel. Jacques Brel werd geboren als zoon van een fabrieksdirecteur in een welgesteld milieu in het Brusselse Schaarbeek. Een meer uit elkaar liggend achtergrond kun je niet indenken. Toch delen deze twee bijzondere persoonlijkheden een intens verlangen. Het verlangen te ontsnappen aan het leven dat het lot voor hun in petto lijkt te hebben. Om met hun chansons ‘echt’ iets te vertellen en de onstuitbare drang om tot het uiterste te gaan.

Meer informatie

Les Triadours spelen Retour BXL-Paris op zaterdag 4 maart vanaf 20.15 uur in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat 37a. Entree 18,50 euro incl koffie/thee vooraf en een drankje naar keuze. Klik op link onder aan dit artikel om direct kaarten te reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen