ZeeVlam in De Schelleboom: “2 acteurs, 2 voorstellingen, 2 avonden, 8 karakters”

Foto: Oosterhout Nieuws

Aankomend weekend speelt Theatergroep ZeeVlam op twee achtereenvolgende avonden twee verschillende voorstellingen in De Schelleboom.

Theatergroep ZeeVlam

Op 10 en 11 maart spelen Linda Møller en Casper van Bohemen twee toneelstukken. De geestige dialogen tussen totaal verschillende karakters en maken deze stukken tot een zinderend feest. Op vrijdag 10 maart kun je kijken naar ‘Een Flinke Links Vrouw’, van Aaf Brandt Corstius. Dit is een vrolijke, satirische komedie waarin Margje heeft een groot hart voor mens, dier en planten. Zij redt graag ‘schepsels’ van de straat. Dit keer haalt ze een uitdagend project in huis, ‘Jan’. Maar is deze straatkrantverkoper wel zo oprecht en gutmensch Margje wel zo onbaatzuchtig als zij zich voordoen?

Twee voorstellingen

Op zaterdag 11 maart kun je genieten van ‘DOEK’. Lies en Richard zijn samen afgestudeerd aan de toneelopleiding. Na jarenlang met furore samen gespeeld te hebben, besluit Lies om met een gynaecoloog in Zuid Frankrijk te gaan wonen. Tien jaar later staan ‘Lies en Ries’ weer samen op de planken en dat betekent vuurwerk! Waarom zijn ze elkaar uit het oog verloren? Met nog maar drie weken te gaan voor de première komt alles boven. Geestig en wrang leggen Lies en Richard elkaars leven bloot…

Gratis flesje wijn

ZeeVlam speelt op vrijdag 10 maart ‘Een Flinke Linkse Vrouw’ en op zaterdag 11 maart ‘DOEK’. Aanvang is beide keren om 20.15 uur. Een kaartje kost 19,50 euro per voorstelling inclusief koffie/hee vooraf en een drankje. Wanneer je reserveert voor beide stukken, dan krijg je van De Schelleboom een flesje wijn in de nazit. Is je flesje op vrijdag niet leeg? Dan wordt deze bewaard zodat je deze zaterdag kunt leegdrinken. Om te reserveren klik je op de onderstaande links.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen