Zoldertejater viert 75-jarig jubileum met de voorstelling ‘De zolder van oma Koosje’

Foto: Zoldertejater

Je kunt nu al een Early Bird ticket kopen voor de jubileumvoorstelling ‘De zolder van oma Koosje’ van het Zoldertejater in Theater de Bussel.

Jubileumvoorstellingen Zoldetejater

Toneelvereniging Zoldertejater viert dit jaar haar 75-jarige jubileum met de voorstelling ‘De zolder van oma Koosje’. Het stuk werd speciaal voor Zoldertejater geschreven door Ton Biemans en belooft een ode te zijn aan de zolder; een plek vol vergeten spullen en oneindige fantasie. Onder leiding van regisseur Wim Hendriks wordt er sinds januari al volop gerepeteerd. “We zijn ontzettend trots op ons jubileum en willen dit graag samen met ons publiek vieren,” aldus voorzitter Martin Beuker. “De zolder is altijd een dankbaar thema en we hopen met deze voorstelling de fantasie van ons publiek opnieuw te prikkelen.”

Koop je kaart met korting

De jubileumvoorstelling ‘De zolder van oma Koosje’ van het Zoldertejater is te zien van 12 t/m 16 september 0m 20.15 uur in de grote zaal van Theater de Bussel. Kaarten kosten 17,50 euro per stuk, maar wie er snel bij is kan de kaarten nog met Early Bird korting kopen. Een Early Bird kaartje levert 2,50 euro voordeel op en kost 15 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar via de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen