Loop mee met de 75e editie van de Oosterhoutse Avond4daagse

Foto: Oosterhout Nieuws

Van 6 t/m 9 juni organiseert Stichting Willem van Duivenvoorde de 75e editie van de Oosterhoutse Avond4daagse: hét wandelfeest voor jong en oud. Trek je schoenen aan, neem iets te eten en drinken mee voor onderweg, schraap je stembanden en: gáán!

Dol Dwaze Donderdag

Vier dagen lang lol met je vrienden (ouders, opa’s en oma’s mogen ook mee). Lekker buiten bewegen en vier avonden wandelen. Je kunt kiezen uit routes van 3, 5 of 10 kilometer per dag. Speciaal voor ons jubileum is er op donderdag de nieuwe Dol Dwaze Donderdag. We vragen alle deelnemers die dag verkleed mee te lopen met de Oosterhoutse Avond4daagse. Natuurlijk is er een leuk prijsje voor de mooist verklede loper! Én na de finish op vrijdag natuurlijk die welverdiende medaille.

Geef je nu op en loop mee!

Schrijf je nu in voor de 75e Oosterhoutse Avondvierdaagse. Dat kan uitsluitend bij VVV Oosterhout (dus niet online). Je krijgt dan meteen je stempelkaart mee. Deelnemen kost 5 euro per persoon inclusief medaille. Loop je mee maar hoef je geen medaille, dan kost deelname 2,50 euro. Goed om te weten: je kunt bij de VVV alleen pinnen, dus niet contant betalen en de routes van de 5 en 10 kilometer op woensdag zijn niet geschikt voor rolstoelen, wandelwagens en buggy’s! Tot 6 juni bij de start!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen