25e editie van de ZOMERschool brochure is uitgekomen!

Foto: Zomerschool Oosterhout

Afgelopen maandag heeft burgemeester Buijs uit handen van Roel Verkaaik de 25e brochure van de ZOMERschool Oosterhout in ontvangst mogen nemen.

ZOMERschool Oosterhout

Tijdens een gezellige bijeenkomst in activiteitencentrum De Slotjes heeft voorzitter Roel Verkaaik het eerste exemplaar van de 25e ZOMERschool brochure uitgereikt aan burgemeester Mark Buijs. De burgemeester was oprecht geïnteresseerd in het werk van de ZOMERschool en complimenteerde de vrijwilligers, die zich inzetten om ieder jaar weer een leuk programma samen te stellen. “Zonder vrijwilligers is men vandaag de dag nergens meer vandaar dat een vrijwilliger reuze belangrijk is”, zo memoreerde hij. Ook werd vermeld dat de deelnemers zich bij de ZOMERschool altijd welkom voelen en snel aansluiting vinden.

Leuke activiteiten

Hoewel alles (wat) duurder is geworden heeft de ZOMERschool de prijs2 4 van de 44 aangeboden activiteiten op maximaal 10 euro weten te houden.Een kleine greep uit het aanbod: Diverse lezingen, 2 filmmiddagen, een bezoek aan de brandweer, gedenkpark Leijsenakkers, Martens Beton, Berryworld, de rechtbank, landgoed het Broeck, Experience Center ASML, de Kersenhof, de Sint Jan de Doperkerk in Waalwijk, het IKEA DC, Mini-ezels en Museum Kessels in Tilburg. Voor de sportievelingen kan er 30 kilometer gefietst worden, is er blacklight minigolf of kan men deelnemen aan een wandeling over landgoed Oosterheide, een hilarische stadswandeling doen of een blind wall’s wandeling meemaken. Dan wordt ook nog aan de inwendige mens gedacht met een high tea, een lunch of dineren met de ZOMERschool. Tot slot niet te vergeten de 7-tal busexcursies die in het programma staan van een do it yourself dagtocht naar Brugge tot een geheel verzorgde dagtocht naar Monschau.

Schrijf je nu in!

Je kunt je nog t/m 29 mei inschrijven voor de verschillende activiteiten. Hoe sneller er ingeschreven wordt hoe groter de kans dat men aan de betreffende activiteit deel kan nemen. De activiteiten zullen plaats vinden vanaf maandag 17 juli tot en met vrijdag 18 augustus. Een overzicht van alle aangeboden activiteiten kun je vinden op de site via de link onderaan dit artikel. Wil je liever de brochure doorbladeren? De meeste ZOMERschool boekjes liggen klaar bij SURPLUS, het gemeentehuis, de VVV-Theek 5 en de activiteitencentra Dommelbergen, de Bunthoef en de Slotjes. In het midden van het boekje zit het inschrijfformulier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen