Living Statues & Braderie op Winkelcentrum Arkendonk

Foto: Stichting STOOF

Op zaterdag 27 mei kun je tussen 11.00 en 15.00 uur genieten van Living Statues en een gezellige braderie op Winkelcentrum Arkendonk.

Living Statues

De winkeliers van Winkelcentrum Arkendonk en Stichting STOOF organiseren op zaterdag 27 mei het evenement Living Statues & Braderie op het winkelcentrum. Mark van Reenen van de winkeliersvereniging: “De afgelopen jaren hebben we al diverse mooie evenementen georganiseerd op ons winkelcentrum, zoals Halloween en acties met Pasen, Moederdag en Vaderdag. Dit jaar wilden we graag een nieuw evenement op ons winkelcentrum. We kwamen in contact kwamen met Rien Joosen van Stichting STOOF en het evenement Living Statues & Braderie werd geboren!”

Absolute top van Nederland

Rien Joosen: “Living Statues Oosterhout is eigenlijk een terugkerend evenement in Oosterhout dat ooit is begonnen tijdens Festival KOM. Sinds 2015 is het een op zichzelf staand evenement. Dit jaar strijken we neer op Arkendonk en pakken we extra uit! De levende standbeelden die over het hele winkelcentrum worden verspreid behoren namelijk tot de absolute top van Nederland! En het mooiste van alles: het evenement is helemaal gratis te bezoeken!”

Gezellige braderie

Naast de schitterende levende standbeelden is er gelijktijdig ook een gezellige braderie op het winkelcentrum. Mark: ‘We hebben de leden van onze winkeliersvereniging gevraagd om een kraampje in te richten en zo is er een braderie ontstaan met maar liefst 24 kramen! Onze winkeliers halen alles uit de kast om jou te verrassen met veel voordeel!” Kortom: zet het maar vast in je agenda: 27 mei tussen 11.00 en 15.00 uur Living Statues en Braderie op Winkelcentrum Arkendonk!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen