Stadstuin De Schelp sluit seizoen af met concert De Loswalklinkers

Foto: De Loswalklinkers

Zondag 24 september sluit Zeemanskoor De Loswalklinkers vanaf 15.00 uur het zomerseizoen van Stadstuin de Schelp muzikaal af.

De Loswalklinkers

In augustus 2007 hebben Kees van Alphen en Frans Hummelink het eerste zeemanskoor van Dongen  opgericht: ‘de Loswalklinkers’. Dit koor bestaat inmiddels uit 19 mannen; 17 zangers en 2 accordeonisten. De doelstelling van ‘de Loswalklinkers’ is om met veel plezier aanstekelijke shanty’s en zeemansliederen te zingen. Shanty’s zijn  matrozenliederen uit de tijd van de grote zeilscheepvaart. De zeemansliederen zijn vaak ballads, soms smartlappen. Al met al zijn het aanstekelijke melodieën die snel door het publiek opgepikt en uit volle borst meegezongen kunnen worden!

Mooi Keetje

Vanzelfsprekend kun je tijdens deze muzikale zondag bij Mooi Keetje terecht voor een verfrissend drankje in de buitenlucht. Tot en met 24 september is de Stadstuin iedere dag vrij toegankelijk tussen 11.00 en 17.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat in het centrum. Mocht het concert door de weersverwachtingen niet doorgaan, dan kun je dat vanaf 12.00 uur lezen op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen