Workshop ‘Ontmoet Positieve Gezondheid’ bij Theek5

Foto: Theek5.nl

Theek5 en GGD West-Brabant organiseren op 3 oktober een workshop Ontmoet Positieve Gezondheid bij Theek 5 aan de Torenstraat.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Wat is nu écht belangrijk voor jou? Wil je gezonder gaan eten? Of meer bewegen? Of juist meer dingen ondernemen? Het gaat erom dat je je gezond en energiek voelt, op de manier die bij je past. Maar hoe dan? Maak kennis met de zes dimensies van Positieve Gezondheid: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren.

Thematafel gezond

Tijdens de workshop ga je het spinnenweb Positieve Gezondheid invullen. Het invullen van het spinnenweb van Positieve Gezondheid helpt om inzicht te krijgen hoe het met je gaat en wat voor jou echt belangrijk is. Dit helpt mogelijk bij het maken van de juiste keuzes en geeft ook handvatten hoe je die goed kunt volhouden. Ook kun je alvast inspiratie opdoen bij de bibliotheek. Er is een thematafel Gezond, positieve gezondheid en welbevinden vol boeken en collectie over goede voornemens en gezond koken.

Aanmelden

De workshop Ontmoet Positieve Gezondheid wordt gegeven op 3 oktober tussen 10.30 en 12.00 uur bij Theek5 aan de Torenstraat. Je kunt je opgeven voor de workshop via de link onderaan dit artikel. Deelname kost 2,50 euro. De materialen en één kopje koffie/thee zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen