De Ontspanner houdt jaarlijkse tentoonstelling in het Oelbert

Foto: Fotoclub De Ontspanner

Op 20, 21 en 22 oktober houdt de De Ontspanner weer haar jaarlijkse tentoonstelling in het Sint-Oelbertgymnasium.

De Ontspanner

AFV De Ontspanner is met 63 jaar de oudste fotoclub van Oosterhout. De circa 20 leden vqn Oosterhoutse Amateur Fotografen Vereniging De Ontspanner hebben ook dit jaar weer een expositie samengesteld van pakweg 100 bijzondere foto’s. Er zullen ook 5 AV’s te zien zijn, diapresentaties met muziek zeg maar. De onderwerpen van foto’s en AV’s zijn zeer uiteenlopend en zullen een breed publiek aanspreken.

Verrassend

De Ontspanner: “Wij willen foto’s laten zien die verrassend zijn, boeiend, technisch in orde en met zeggingskracht. Voor een foto zijn minstens twee personen nodig: de maker en de kijker. Zal ons werk de kijker kunnen boeien? Wij nodigen iedereen uit om dat zelf te komen beoordelen.”

Meer informatie

Op vrijdagavond om 20.00 uur is de officiële opening van de expositie door voorzitster Marina van Wissen en bondsmentor (van de Koninklijke Fotobond) Henk van den Anker. Openingstijden: vrijdag 20 oktober van 19.30 tot 22.00 uur, zaterdag 21 oktober van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 22 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Je vindt het Oelbert aan de Paterserf 16, ingang achter BOCK (voormalig zwembad De Blikken). De toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen