Vrijdag is het Halloween Freak Night op Arkendonk

Foto: Winkeliersvereniging Arkendonk

Wie lekker wil griezelen, kan aanstaande vrijdagavond zijn hart ophalen tijdens de Halloween Freak Night op Winkelcentrum Arkendonk.

Halloween Freak Night Arkendonk

Sinds enkele jaren is er rondom Halloween een spannende avond op Winkelcentrum Arkendonk. Dit jaar wordt het allemaal een tandje meer ‘freaky’. Marloes van Zonnestudio iCore en tevens secretaris van de winkeliersvereniging geeft uitleg. “Op vrijdagavond 27 oktober organiseren wij de Halloween Freak Night op ons winkelcentrum. De avond is in twee delen opgedeeld. In het eerste deel, dat van 18.00 tot 19.00 uur duurt, zullen we kinderen vanaf 6 jaar lekker laten griezelen. De kinderen moeten op zoek naar acteurs die op een speciale deelnamekaart een stempel zullen zetten. Voor de kinderen die de deelnamekaart volgestempeld weer inleveren ligt er een lekkere traktatie klaar.”

Ruim 25 acteurs

Wat later op de avond wordt het ook spannender op het winkelcentrum. Marloes: “Om 19.00 uur worden de hekken gesloten zullen ruim 25 acteurs in het winkelcentrum hun plaats innemen. Om 19.30 uur gaan de poorten weer open.” Tijdens het tweede deel van de avond hanteert de winkeliersvereniging een adviesleeftijd van 16 jaar en ouder, want het belooft allemaal een heftige horrorervaring te worden. Marloes: “Een schrille gil doorsnijdt de duisternis, een barbaarse schreeuw die de zielen bevriest en een angstaanjagende kreet die de nacht doordringt. De gruwel zal compleet zijn wanneer je onderweg diverse zonderlinge figuren tegenkomt die je de stuipen op het lijf zullen jagen. Durf jij het aan om vrijdagavond naar ons winkelcentrum te komen?”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen