Zondag leerlingenconcert van zangcoach Maartje van Bijnen

Foto: Maartje van Bijnen

Op zondag 26 november kun je genieten van lokale zangtalenten van zangcoach Maartje van Bijnen tijdens het Leerlingenconcert.

Leerlingenconcert

Op zondag 26 november biedt Café Oud Brabant opnieuw een podium aan een scala van zangtalenten. Deze keer zijn het de leerlingen van zangcoach Maartje van Bijnen die hun vocale kunsten vertonen. Voor sommige van de leerlingen markeert dit optreden hun allereerste ervaring op het podium! Anderen zullen voor het eerst zichzelf instrumentaal begeleiden of worden begeleid. Daarnaast zullen de enthousiaste leden van de Groepsles uit Oosterhout ook het podium betreden en het publiek trakteren op harmonieuze klanken.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar hoe dit alles zal klinken? Voor iedereen die van zingen houdt, nodigen we je uit om te komen kijken en luisteren naar deze getalenteerde artiesten en hen aan te moedigen. Zondag 26 november 2023, leerlingenconcert van zangcoach Maartje van Bijnen in Café Oud Brabant aan de Leijsenhoek 11-13. De aanvang is omstreeks 15.00 uur en de toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen