Schaatsbaan op de IJsmarkt gaat bijna weer van start

Foto: St. IJsmarkt

Over een week gaat de opbouw van de 6e editie van de IJsmarkt van start, en wordt de Markt omgetoverd tot een winterse ontmoetingsplek.

IJsmarkt

De schaatsen kunnen van zolder gehaald worden, want van 9 december 2023 t/m 7 januari 2024 keert de IJsmarkt terug op de Markt. De IJsmarktweken beginnen met een knal tijdens een spectaculaire, sprookjesachtige opening op vrijdagavond 15 december 2023 om 19.00 uur. Deze opening is speciaal ontworpen voor gezinnen met jonge kinderen en belooft een waar feest te worden! Voor de allerkleinsten wordt een korte, maar indrukwekkende openingsact opgevoerd. Daarna hebben de kinderen de kans om hun favoriete winterfiguren te ontmoeten en met hen op de foto te gaan. Het belooft een betoverende ervaring te worden die je niet wilt missen!

Volop activiteiten

Dit jaar vinden er gedurende vier weken tal van leuke evenementen plaats op de IJsmarkt. Denk hierbij aan de fanatieke curlingcompetitie “King of Curling,” waarvoor inschrijven via de website nog steeds mogelijk is. Ook maakt het discoschaatsen op vrijdagavond haar comeback. Daarnaast zijn er dit jaar boeiende clinics in samenwerking met MOOVE, IJSCO, en de Ijshockeyhelden van Yeti’s! Als je liever met beide benen op de grond staat in plaats van op het ijs, zijn er genoeg andere redenen om de IJsmarkt te bezoeken. Zo kun je genieten van diverse muzikale optredens van lokaal talent. Op 10 december kun je bijvoorbeeld luisteren naar livemuziek van ‘Sweet Tones’. Houd Oosterhout Nieuws in de gaten voor alle optredens tijdens de IJsmarkt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen