Peter van Gils presenteert BOMBASTboek ‘Alle gevolgen van dien…’

Foto: Stichting BOMBAST

Op zondag 10 december presenteert Peter van Gils zijn BOMBASTboek ‘Alle gevolgen van dien…’ in de foyer van Theater de Bussel.

Alle gevolgen van dien…

Na het Bombast bier, het snoepgoed, brood, speurtocht etc. presenteert Peter van Gils aanstaande zondag een boek met het verhaal van onze Oosterhoutse Oernar Bombast. In het uitgebreide boek ‘Alle gevolgen van dien…’, neemt de schrijver ons mee op een boeiende reis door het leven van de vrolijke Oernar. Hij beschrijft vrijwel alles wat Bombast met aan zekerheid grenzende onwaarschijnlijkheid wel of niet gezegd, gedaan en beleefd heeft in Oosterhout. Dit meeslepende verhaal biedt een vrolijke weergave van de (bijna) volledige geschiedenis van Bombast in onze stad.

Boekpresentatie

Het boek zal op zondag 10 december vanaf 12.45 uur worden gepresenteerd in de foyer van Theater de Bussel aan de Torenstraat. Aansluitend kunnen mensen die het boek in de voorverkoop hebben aangeschaft deze ophalen en door de schrijver laten signeren. Heb je de voorinschrijving gemist? Geen nood, de voorinschrijving is verlengd tot en met 9 december. Bestellen kan dus nog steeds via [email protected]. Het boek kost € 22,50 en uitsluitend in de voorverkoop krijg je er het unieke boekje ‘Buitelingen & BOMBASTpraot’ gratis bij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen