Zondagmiddag kerstmatinee van Gemengd Zangkoor Oosterheide

Foto: Gemengd Zangkoor Oosterheide

Gemengd Zangkoor Oosterheide organiseert een betoverend kerstmatinee op zondagmiddag 10 december in het St. Oelbertgymnasium.

Betoverend Kerstmatinee

Gemengd Zangkoor Oosterheide (GZO) neemt het publiek mee in de kerststemming met meerstemmige kerstmuziek van gerenommeerde componisten, waaronder Bach, Händel, Mendelssohn en Rutter. Het repertoire wordt afgewisseld met een eigentijds kerstverhaal en traditionele samenzang. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een strijkersensemble, samengesteld uit leden van het Möbius Ensemble Tilburg. Pianobegeleiding ligt in de bekwame handen van de vaste begeleider, Ben Martin Weijand. Het geheel staat onder de artistieke leiding van dirigent Herman Kofflard.

Afsluiting jubileumjaar

De Aula, normaal de repetitieruimte van GZO, wordt omgetoverd tot een magische concertzaal in kerstsferen. De Agora verandert in een gezellig café, waar koor en publiek kunnen nagenieten van het concert onder het genot van een drankje. Het Kerstmatinee markeert de afsluiting van een succesvol jubileumjaar voor GZO. Het 50-jarig bestaan werd eerder gevierd met een groots jubileumconcert in de Basiliek, waar bijna 100 zangers, een groot orkest en 3 internationale solisten het publiek betoverden.

Meer informatie

Het Betoverende Kerstmatinee is op zondag 10 december van 15.00 tot 16.30 uur (met een gezellige nazit tot 18.00 uur) in het St.Oelbertgymnasium aan de Warandelaan. Toegangskaarten kosten 17,50 euro inclusief garderobe, programmaboekje en consumptie. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen, vergezeld door een betalende volwassene. Kaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden of voor het concert aan de deur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen