Ook dit jaar weer het Oosterhoutse Kerstcircus op het Slotjesveld

Foto: Oosterhout Nieuws

Nationaal Circus Barani organiseert dit jaar voor de tweede keer het Oosterhoutse Kerstcircus op het Slotjesveld.

Kerstcircus Oosterhout

Circus Barani organiseerde tussen 2015 en 2018 het jaarlijkse Kerstcircus in het Zeeuwse Goes. Sinds vorig jaar bouwen ze de tenten op aan het Slotjesveld bij het stadhuis voor het Oosterhoutse Kerstcircus. Van 23 december tot en met 7 januari 2024 kun je vrijwel dagelijks op verschillende tijdstippen in de verwarmde circustent genieten van een verassend programma met artiesten vanuit heel Europa.

Nationaal Circus Barani

Nationaal Circus Barani is gestart in het voorjaar van 2012. Een klein maar fijn familiecircus dat startte met 4 personen. Nu, 10 jaar later, bestaat de eigen organisatie uit 6 volwassenen en 4 kinderen. Een echt familiebedrijf waarin 3 generaties leven met Duitse, Roemeense, Franse en Nederlandse achtergronden. Tijdens een voorstelling van circa 1 uur en 45 minuten kun je genieten van acts waarin zowel dieren, clownerie en acrobatiek aan bod komen.

Meer informatie

Kerstcircus Oosterhout is te vinden aan het Slotjesveld. Entree is 24 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar 22 euro in de loge en eerste rang kost 22 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot 2 jaar hebben geen eigen kaartje nodig. Op diverse dagen zijn er kortingen en daarnaast kun je via de link onderaan dit artikel een kortingsbon uitprinten waarop ook alle speeltijden terug te vinden zijn. Lever deze in voor een leuke korting op de entreeprijs! Let op, je kunt hier niet pinnen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen