Mylou Frencken: ongekroonde koningin van het kleinkunstlied

Foto: Mylou Frencken

Op zaterdag 13 januari speelt Mylou Frencken vanaf 20.15 uur de voorstelling ‘Minnares’ in Theater de Schelleboom.

Mylou Frencken

“De ongekroonde koningin van het kleinkunstlied. Wondermooi, van koesterend intiem tot onverwacht grappig.” Zo kopte ooit het NRC. Op zaterdag 13 januari speelt Mylou Frencken haar laatste try out voor haar premiere. Mylou is ook bekend van de spelshow ‘Met het mes op tafel’. De liedjes van Mylou zijn meerdere keren genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs. En terecht! De ware minnares is een vrouw vol finesse en speelsheid, met vrouwelijke kracht, aanzien (en soms een paleisje).

Minnares

In haar nieuwe voorstelling ‘Minnares’ brengt Mylou Frencken de ware betekenis van een minnares weer tot leven. Ze deelt openhartig haar valkuilen en struikelingen in de liefde. Zen put inspiratie, lering en vermaak uit het leven van bekende minnaressen zoals Madame de Pompadour, Marilyn Monroe, Mata Hari en Monica Lewinsky. Mylou wil graag een minnares zijn. Maar dan wel op haar eigen unieke manier!

Meer informatie

‘Minnares’ van Mylou Frencken is op zaterdag 13 januari te zien in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat. Aanvang 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro per stuk inclusief gratis koffie/thee voor aanvang en een drankje na de voorstelling. Ze zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen