Stand Up comedy met ‘Oosterhout Lacht’ in De Schelleboom

Foto: De Schelleboom

Op zondag 28 januari is het weer tijd voor Oosterhout Lacht met MC Saïd el Hassnaoui in Theater de Schelleboom.

Oosterhout Lacht

“Gaat een grap de prullenbak in, of gaat een grap mee op tournee? Onze Meester van de Comedy, MC Saïd el Hassnaoui, zorgt opnieuw voor een line-up met frisse avonturiers en ervaren
professionals.” Al weer seizoen nummer 9 van dé enige echt stand up comedy middag van Oosterhout. En niet meer weg te denken uit de programmering van De Schelleboom. Velen beklommen het podium om jou keihard te laten lachten.  En meerderen keerden later terug met een avondvullende show.

Stand-up comedy

Bereid je voor, want we halen alles uit de kast voor een middag hilarisch schuddebuiken met daverende lachexplosies en oorverdovend applaus! Stuk voor stuk staan de comedians te trappelen om jou te bestoken met hun allernieuwste grappen en zijn ze vastbesloten jouw lachspieren behoorlijk te trainen! Gaan ze schitteren in de spotlights of moeten ze terug naar de tekentafel? Jij bepaalt, want jouw lach is de maatstaf! De laatste 20 stoelen zijn nu de verkoop ingegaan en je kunt er nog net bij zijn als je niet wilt wachten tot maart!

Meer informatie

Oosterhout Lacht met MC Saïd el Hassnaoui is op zondag 28 januari te zien in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat. Aanvang 14.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk inclusief gratis koffie/thee voor aanvang en een drankje na de voorstelling. Ze zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen