Schrijf je nu in voor de Halve Zolentrail over de Vrachelse heide

Foto: Roarunteam 't Halve Zolenlijntje

Voor het tweede jaar op rij organiseert het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje haar Halve Zolentrail op zaterdag 2 maart.

Halve Zolentrail

De eerste editie van de Halve Zolentrail was een groot succes. 330 lopers, heel veel enthousiaste reacties en ook nog een mooie opbrengst voor het goede doel: de Roparun. Daarom gaat ook in 2024 op zaterdag 2 maart om 14.00 uur de Halve Zolentrail los op de Vrachelse Heide. De Vrachelse Heide biedt meer dan genoeg natuurschoon en uitdaging voor de beginnende en de gevorderde loper. De start is bij het pannenkoekenhuis aan het Ruiterspoor in Den Hout. De trailrunners kunnen zich opmaken voor lekkere heuveltjes, los zand, single tracks en slingerpaadjes. De lopers kunnen kiezen uit twee afstanden: 10 km en 20 km. De routes zijn in vergelijking met vorig jaar nog aangepast en verbeterd.

Roparun team

Roparunteam ’t halve Zolenlijntje bestaat al 17 jaar. Ieder jaar doet het enthousiaste team weer haar uiterste best om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Het liefste doet het team dit door niet alleen maar geld te vragen maak ook iets moois te bieden. Op 18, 19 en 20 mei staat dan de ultieme uitdaging te wachten: de non-stop 530 kilometer lange estafetteloop door Frankrijk, België en Nederland. Inschrijven voor de Halve Zolentrail kan via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen