Jeugdgroep Zoldertejater speelt ‘Om op te vreten’

Foto: Zoldertejater

De Jeugdgroep van ’t Zoldertejater speelt 30 en 31 maart een meeslepende voorstelling genaamd ‘Om op te vreten’.

Jeugdgroep Zoldertejater

Onder de deskundige leiding van Margot Janssens zijn de jonge talenten van de lokale toneelclub intensief aan het repeteren. Margot is een bekend gezicht van eerdere producties zoals ‘Zoo’ (2020) en ‘De steen die in het water valt’ (2021). Dit wordt de derde keer dat ze samenwerkt aan de jeugdvoorstelling van Zoldertejater. Margot: “Het is fantastisch om mijn creativiteit volledig de vrije loop te laten op een toneelscript. Het bedenken van nieuwe elementen, het creëren van personages, en dit alles in samenwerking met een groep enthousiaste en getalenteerde jongeren maakt het helemaal geweldig!”

Om op te vreten

‘Om op te vreten’ neemt het publiek mee naar het einde van een winkelcentrum, waar de heerlijke taartenwinkel van Miss Lovett gevestigd is. Hier worden soms zelfs pasteitjes geserveerd. De personages Cyrano, Narcissus, Casanova, Carmen, Roxane, en Medusa brengen elkaars wereld in beweging, terwijl het schoonheidsideaal van Dorian Gray zonder aarzeling wordt omarmd. De barbier Sweeney Todd krijgt het steeds drukker, en alles en iedereen lijkt onweerstaanbaar. Maar dan verandert alles…

Koop nu je kaart

“Om op te vreten” is een spannend toneelstuk waar bekende personages en mooie klassiekers door elkaar zijn gehusseld en in een nieuw jasje gestoken. Laat je betoveren door deze jeugdgroep op 30 maart om 20.15 uur of op  31 maart om 14.15 uur in Theater De Bussel. Kaarten kosten 12,50 per persoon en zijn verkrijgbaar via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen