Klaas Jan Terpstra speelt ‘Liefde en Leven’ in De Schelleboom

Foto: Klaas Jan Terpstra

Op zondag 4 februari speelt de Oosterhouter Klaas Jan Terpstra zijn programma Liefde en Leven in Theater de Schelleboom.

Klaas Jan Terpstra

Hoewel zijn achternaam misschien anders doet vermoeden, is deze singer-songwriter toch echt een Oosterhouter. Op zondag 4 februari speelt Klaas Jan Terpstra zijn liedjesvoorstelling ‘Liefde en Leven’ waar ook ook liedjes van zijn nieuwe album ‘Keerpunt’ voorbij komen. Klaas Jan werd in de zestiger jaren gegrepen door The Beatles en The Rolling Stones. Niet lang daarna
leerde hij zichzelf op vijftienjarige leeftijd gitaar spelen. Sindsdien heeft hij in verschillende bands gespeeld als gitarist en zanger. Al snel schreef hij ook zijn eigen liedjes waarin hij veel van zijn
ervaringen verwerkte.

Liefde en Leven

Sinds 2013 schrijft hij in het Nederlands. Naast pop en rock speelt hij veel akoestische muziek. In ‘Liefde en leven’ staat de zoektocht centraal hoe je omgaat met wat het leven je biedt aan liefde, geluk en verdriet. In deze voorstelling vertelt Klaas Jan verhalen over zijn reis door de tijd. Aan de hand van bekende en onbekende covers van uiteenlopende artiesten, afgewisseld met eigen liedjes laat hij horen hoe muziek zijn leven heeft gekleurd. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en wordt bijgestaan door Dirk van der Niet op klarinet en saxofoon.

Meer informatie

Liefde en Leven van Klaar Jan Terpstra is op zondag 4 februari te zien in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat. Aanvang 14.00 uur. Kaarten kosten 15,00 euro per stuk inclusief gratis koffie/thee voor aanvang en een drankje na de voorstelling. Tickets zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen