Weer een week bomvol VASTWEL activiteiten

Foto: Miranda van Bragt

Van de dagelijkse interviews en een workshop voor jongeren tot de Johannes Passion in de Sint Jan. Het is weer een volle week VASTWEL.

Workshop VET!ZEN!

Wil jij je hoofd leeg maken, minder piekeren, je concentratie vergroten en een leuke middag beleven? Dan is deze gratis workshop voor kinderen en jongeren van 7 tot 19 jaar zeker iets voor jou! In de mindfulness workshop worden tips aangereikt over bewuste keuzes maken, om niet te snel te oordelen, weten hoe je meer tijd voor jezelf vrij kunt maken en hoe je jezelf ertoe zet meer te bewegen. De gratis workshop vindt plaats op woensdagmiddag 28 februari 2024 van 14.45 tot 16.00 uur op het prachtige Sint Catharinadal. Vooraf aanmelden door te mailen naar  [email protected]

Johannes Passion

Op zaterdag 2 maart om 20.00 uur staat een bijzonder muzikaal evenement gepland in de St. Jansbasiliek: de uitvoering van de Johannes Passion door het Cantus Kamerkoor. Deze avond belooft een betoverende ervaring te worden, waarbij het verhaal en de muziek van deze meesterlijke compositie van Johann Sebastian Bach samenkomen in een adembenemende uitvoering. Het Cantus Kamerkoor, onder leiding van dirigent Sietse van Wijgerden, staat bekend om zijn uitmuntende zuiverheid en expressiviteit. Het is een koor dat keer op keer weet te imponeren met zijn muzikale interpretaties. Kaarten kosten 30 euro per persoon en zijn via DEZE LINK direct te bestellen.

Interviews ORTS

Elke dag is er weer een andere inwoner uit Oosterhout die zijn/haar persoonlijke verhaal deelt binnen het thema ‘Tussen Weten & Vergeten’ met Kiek Joustra, Jaap Oomen of Joep Struyk. Deze week kun je kijken naar de interviews met achtereenvolgens: Nicolette Loonen, Rania Hilam, Tom Rademakers, Corry Koevoet, Pieter de Bruijne en Eus Roovers. Van maandag t/m zaterdag iedere dag vanaf 18.00 uur op ORTS Televisie en het YouTube-kanaal  van de ORTS.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen