Openluchttheater speelt ‘Ze komt zo’ onder regie van Merel Bloemsaat

Foto: Openluchttheater Oosterhout

Op 7, 8, 14, 15, 21 en 22 juni kun je in het Openluchttheater naar de voorstelling ‘Ze komt zo’ onder regie van Merel Bloemsaat.

Openluchttheater Oosterhout

Het Openluchttheater aan het Paterserf in de wijk Oosterheide heeft een rijke traditie. Al sinds 1967 wordt er jaarlijks een nieuwe theaterproductie in de open lucht gespeeld. Terwijl de zon zakt kan je genieten van uitdagende, verrassende en meestal oogstrelende voorstellingen met de natuur als decor. Naderhand kan je nog even napraten in de gezellige foyer voor in het theater. Het stuk voor dit jaar is ‘Ze komt zo’ en wordt gespeeld onder regie van de 24-jarige Oosterhoutse Merel Bloemsaat.

Ze komt zo

Beste medebewoners, mijn naam is Erik Møller, wonend op nummer 3. Graag zou ik u binnenkort willen meenemen in mijn leven. Het leven in een commune. Een plek waar wij afstand namen van het burgerlijk gezinsleven en onze eigen utopie creëerden. Nieuwe vriendschappen werden gesloten en we leefden het leven waar iedereen van zou dromen. Na enige tijd spatte onze wereld als een roze ballon uiteen en zonken we in een emotioneel moeras. Wij allen waren sterk, toch zouden mijn vrouw en ik deze dag het liefst willen vergeten. Mijn vrouw, ze zal dan komen, komt u ook? Dan deel ik met alle liefde mijn verhaal met U.

Meer informatie

De voorstellingen van het Openluchttheater Oosterhout worden altijd vertoond op de laatste drie volle weekenden in juni. Dit jaar spelen zij dus op 7, 8, 14, 15, 21 en 22 juni om 21.00 uur in het openluchttheater aan het Paterserf. Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn direct te bestellen via de onderstaande link..

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen