Vanaf vandaag weer inschrijven voor de Oosterhoutse Zomerschool

Foto: Zomerschool Oosterhout

Op maandag 29 april wordt het programma van de 26e editie van de Oosterhoutse Zomerschool 2024 bekendgemaakt.

Oosterhoutse Zomerschool

Het belooft weer een boeiend boekje te worden met tal van leuke, leerzame en gezellige activiteiten, samengesteld door het enthousiaste team dat na het succes van vorig jaar er weer volop voor gaat. Vanmiddag kun je vanaf 12.00 uur het programmaboekje ophalen bij SURPLUS aan de Klappeijstraat 44, het gemeentehuis, de VVV-Theek 5, en de activiteitencentra de Bunthoef, Dommelbergen en de Slotjes. Later op de dag zijn ze ook verkrijgbaar bij de dorpshuizen in Dorst, Den Hout en Oosteind, het Floraliapark en de Pannehoef.

Bijzonder programma

De activiteiten van de Zomerschool vinden plaats van maandag 8 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2024. Het programma belooft weer veel variatie. Er zijn onder andere lezingen van historicus Bert Oudenhoven en een dagtocht met DIY-element, die vorig jaar erg populair was. Ook zijn er filmmiddagen, een bijzondere high tea, en diverse andere activiteiten zoals handboogschieten, bosgolf en het bezoeken van mooie tuinen en musea. De slotmiddag belooft dit jaar extra speciaal te worden met het thema Love, Liefde et L’Amour.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier op de middenpagina’s van het boekje, of via de link onderaan dit artikel. Wees er snel bij, want voor sommige activiteiten is de belangstelling groot en de plaatsen beperkt. De inschrijving sluit op maandag 20 mei 2024.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen