Laatste stand up comedy middag van dit seizoen

Foto: De Schelleboom

Op zondag 12 mei is het weer tijd voor Oosterhout Lacht XL met MC Saïd el Hassnaoui in Theater de Schelleboom.

Oosterhout Lacht XL

“Bij Oosterhout lacht XL geen testen, geen probeersels, geen ik-zie-wel-wat-ik-doe. Gewoon twee helften lachen met professionele grappenmakers en doorgebroken talenten” Tijdens de laatste Oosterhout Lacht van theaterseizoen 2022-2023 krijgen je lachspieren het zeker te verduren! De line up bestaat uit louter finalisten of winnaars van comedycups en cabaretwedstrijden.

Comedians

Selma Visscher won in 2016 de juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, en in de jaren erna stond ze in de finales van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Cameretten. Erik Boddeus is winnaar van de Comedy Talent Award, en Nederlands improvisatie theater. Loek Marneffe (uit Brabant) won de jury- en publieksprijs van het Comedyfestival Zuid Limburg 2024. En tot slot Tom Sligting, één van de eerste stand-up comedians van Nederland. 30 jaar in het vak. En vergeet niet dat de Master of Ceremony Said El Hassnaoui. Saïd finalist was Leids Cabaret Festival 2024 en momenteel met de finalistentour ook door het land reist!

Meer informatie

Oosterhout Lacht XL met MC Saïd el Hassnaoui is op zondag 12 mei te zien in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat. Aanvang 14.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro per stuk inclusief gratis koffie/thee voor aanvang en een drankje na de voorstelling. Ze zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen