Oosterhoutse kunstenaars exposeren in Oud Drimmelen

Foto: Anja Verbiest

Beleef de prachtige natuur van Oud Drimmelen met de tentoonstelling ‘Natuurlijk Mooi’, waar Oosterhoutse kunstenaars hun werk tonen.

Expositie ‘Natuurlijk Mooi’

Van vrijdag 17 mei tot en met zondag 26 mei zullen 38 kunstenaars uit verschillende plaatsen, waaronder Oosterhout en Den Hout hun creaties presenteren. Natuurkunst, botanische prints, textielwerk, keramiek, schilderijen, beelden, installaties, en meer zullen zowel binnen als buiten te bewonderen zijn op twee locaties in Oud Drimmelen. Er valt ook veel te leren over bijen, uilen, de flora en ons sterrenstelsel. Voor jong en oud zijn er interactieve activiteiten, zoals natuurknutselen en een informatieavond over de sterren en planeten, waarbij je door een telescoop kunt kijken.

Deelnemende kunstenaars

Alle deelnemende kunstenaars laten zich inspireren door de natuur, werken met natuurlijke materialen en brengen hun liefde voor de natuur tot uitdrukking in hun werk. Sommigen hebben speciaal voor deze gelegenheid nieuw werk gecreëerd. Naast de organisatoren Cecile Langenberg en Bianca Harling, zullen onder anderen Maartje Ongering, Wien de Graaf, Bert van der Lee, en vele anderen hun kunstwerken tentoonstellen. Gedurende de tentoonstelling worden er diverse creatieve workshops aangeboden, zoals botanische printtechnieken, schilderen met ei-tempera, werken met klei, en plantaardig verven.

Meer informatie

Daarnaast zijn er workshops en activiteiten gericht op persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en verbinding met de natuur, zoals yoga, meditatieve wandelingen, en klankschaalsessies. De exposities vinden plaats in de woning en tuin van Cecile Langenberg en Sjaak van Schie op nummer 4, en bij Bianca en Hans Harling op nummer 5. Op maandag tot en met zaterdag zijn bezoekers welkom van 12.00 tot 20.00 uur, en op zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie en aanmelding voor workshops en activiteiten klik je op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen