Kiwanis Vijf Eiken organiseert weer de jaarlijkse HaringParty

Foto: Nederlands Visbureau

Een goede traditie verdient het om in ere te worden gehouden, dus organiseert Kiwanis Vijf Eiken op 27 juni weer dé traditionele HaringParty.

Kiwanis HaringParty

Tradities zijn er om te koesteren dus ook dit jaar organiseert Kiwanis Vijf Eiken de haringparty bij La Cantina aan de Mathildastraat. Het intieme rustige karakter van deze locatie midden in de stad onder het toeziend oog van de St Jan is donderdag 27 juni de “place to be” tijdens de grootste zakelijke HaringParty van onze regio. Het belooft een feest te worden voor ondernemers en iedereen die het goede doel een warm hart toedraagt. Dit jaar zet Kiwanis VIjf Eiken met de Haringparty het goede doel Vlinderkind op de kaart. Deze stichting zet zich in voor kinderen die getroffen zijn door een zeldzame huidziekte waardoor ze heel kwetsbaar zijn, zoals de vleugels van een vlinder. Hoe mooi is het om samen te komen, met een goed glas in de hand, en je in te zetten voor het goede doel?

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit evenement heb je de kans om zowel bestaande relaties uit je netwerk te ontmoeten als nieuwe contacten te leggen, en dat allemaal tijdens hét feest van de Amerstreek. Naast een scala aan lekkernijen en drankjes kun je genieten van heerlijke muziek en natuurlijk is er ook dit jaar weer de welbekende Hollandse Nieuwe voor de liefhebbers. En er is meer! De veiling van het eerste vaatje haring en een loterij met diverse aantrekkelijke prijzen zullen ook deze keer niet ontbreken. Een entreeticket voor dit evenement kost dit jaar 70 euro per persoon en is direct te bestellen via de link onderaan dit artikel. Dit ticket biedt toegang tot alle festiviteiten tot 21.00 uur, inclusief hapjes en drankjes. Bovendien ontvang je voor deze prijs automatisch een lot voor de loterij, waar prachtige prijzen te winnen zijn!

Kiwanis Vijf Eiken

Kiwanisclub Vijf Eiken zet zich in voor alle kinderen in onze regio, en ver daarbuiten, die het moeilijk hebben. Juist in deze tijden kunnen veel kinderen wel een steuntje in de rug gebruiken. De Kiwanis vinden het belangrijk om kinderen die in moeilijke situaties leven in het zonnetje te zetten. Om dit te realiseren, organiseert Kiwanis Vijf Eiken steeds nieuwe projecten om geld in te zamelen. Met de opbrengst van deze projecten ondersteunen zij goede doelen en initiatieven die zich specifiek richten op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen