Lazy Latin Sunday terug naar de Pannehoef

apr 16 , 6:21 Agenda
pannehoef
Het populaire salsa matinee, georganiseerd door Pannehoef, keert terug naar de tijdelijke locatie in winkelcentrum Arendshof 2.

Lazy Latin Sunday

Eens per maand waant men zich in Zuid-Amerika tijdens dit onweerstaanbare evenement. De opzwepende ritmes van salsa en andere Latijns-Amerikaanse muziek weerklinken dan door het winkelcentrum Arendshof 2. De afgelopen maanden vond de dansmiddag tijdelijk plaats in Theater de Bussel vanwege de kou in het winkelcentrum tijdens de winter. "Nu de lente aanbreekt en de temperaturen stijgen, heten we iedereen graag weer welkom in de Arendshof," verklaart Bas Burger van Pannehoef.

Salsa matinee

De Lazy Latin Sunday trekt altijd veel bezoekers. Resident DJ Marian draait salsa, bachata, merengue en kizomba nummers, waardoor de dansvloer direct volstaat met enthousiaste dansers. Bas: "We zijn blij dat de salsamiddagen de afgelopen maanden konden doorgaan! We willen Theater de Bussel hier hartelijk voor bedanken, maar nu het weer beter wordt, kunnen we terugkeren naar onze eigen locatie."

Meer informatie

De eerstvolgende Lazy Latin Sunday vindt plaats op 21 april van15.00 uur tot 19.00 uur. Iedereen is welkom om langs te komen, mee te dansen of gewoon te genieten van de muziek! Je vindt de tijdelijke Pannehoef in Winkelcentrum Arendshof 2 (tegenover schoenenwinkel VanHaren). De entree is gratis.