Oosterhoutse Kermis na succes van vorig jaar weer op Slotjesveld

jul 27 2022, 6:30 Agenda
kermis2021 11 1
De ruim 50 attracties van de Oosterhoutse Kermis van 19 t/m 24 augustus zullen ook dit jaar weer op het Slotjesveld komen te staan.

Oosterhoutse Kermis

Kermis, een feest waar vele mensen jaarlijks naar uitkijken. Het moment van het jaar waar de meeste Oosterhouters al slenterend oliebollen en suikerspinnen eten, in alle kermisattracties gaan die verspreid staan over het Slotjesveld in Oosterhout én het allerbelangrijkste: Genieten van de kermis samen met je familie en vrienden. Na het succes van vorig jaar staat de kermis dit jaar ook weer op het Slotjesveld met ruim 50 attracties!

Nostalgische kermis

Er staan oude succesvolle bekende attracties, maar ook een aantal nieuwe zoals bijvoorbeeld de Base Jumper, Kop van Jut XXL, Reu de Paris, Fire Ball, Dubai, the City of Gold, en nog veel meer. Op de Markt komt er weer een nostalgische kermis. Ook hier staan weer de leukste attracties zoals de rups, zweefmolen én een nostalgische snoepkraam! De Oosterhoutse kermis is van vrijdag 19 augustus tot en met woensdag 24 augustus. Op vrijdag 19 augustus start om 16.30 uur start de prikkelarme kermis en om 19.00 uur is de officiële opening van de kermis.