Oud Brabant viert 36e verjaardag met optreden Stoer Toeval

mrt 22 , 6:42 Agenda
stoertoeval
Het is weer tijd voor een klein verjaardagsfeestje in café Oud Brabant. Het café viert in zijn huidige vorm zijn 36ste verjaardag!

Stoer Toeval

Om dat een beetje te vieren staat de band Stoer Toeval op 22 maart op het podium: een lekkere liveband voor een avondje Nineties-Rock. Stoer Toeval is een energieke rock coverband met genoeg ervaring en passie om ieder podium te ‘rocken’. Ze houden van energie, ze houden van muziek en ze zijn zeker niet bang om het te laten zien. Eind 2018 werd Stoer Toeval in de 013 in Tilburg de winnaar van Zuid-Nederland tijdens de coverbandcompetitie ‘The Clash of the Coverbands’.

Mash-up

Na hun Clash-avontuur zijn wij ons nog meer gaan onderscheiden. Geen exacte kopieën van nummers, maar verrassingen in een rockjasje met een unieke sound. Bij ieder nummer zul je verrast worden, een ballad in een rock jasje, een gitaar ipv een sax of synth. Een mash-up die net weer eens anders is…De band bestaat uit frontvrouw Kim Maas, Ronald de Laat, Frank Boekelman, André Vriens en Sander Schriek.

Meer informatie

36e verjaardag van Oud Brabant met optreden van Stoer Toeval op vrijdag 22 maart vanaf 21.00 uur in Café Oud Brabant aan de Leijsenhoek. De toegang is gratis.