Vuist tegen kanker: Donderdag is D-day

Foto: Bart van Delft

Onder het mom van ‘Opgeven is geen optie’ gaat Bart van Delft met goede vriend Sander na twee jaar uitstel weer meedoen aan Alpe d’HuZes in de strijd tegen kanker. Hieronder lees je over de laatste voorbereidingen van Sander en Bart in de aanloop naar het evenement op 2 juni.

Donderdag is D-day

Donderdag is het dan eindelijk zover voor alle deelnemers van Alpe d’HuZes. Zo ook voor Sander van Wanrooij en Bart van Delft. Ze zijn er klaar voor. Woensdag zijn ze aangekomen in de Alpen, de slaapplaats is opgesteld, de bandjes zijn opgepompt en de wekker staat om 02:30 uur. Je leest het goed, want om 04:00 uur verschijnen de twee vrienden aan de start met de doelstelling om zo vaak mogelijk omhoog te fietsen. Overgeleverd aan zichzelf, stoempend omhoog.

Hulp gevraagd

Kun jij nog helpen? Jazeker! Help de mannen over het magische bedrag van 11.111 euro te gaan om zo op carnavaleske wijze huiswaarts te keren voor het ‘Carnaval meej Pinksterweekend’. Opgeven is geen optie, samen zorgen we voor een wereld zonder kanker. Doneren kan via de onderstaande link. Namens Oosterhout Nieuws wensen we alle Oosterhoutse deelnemers aan Alpe d’HuZes veel succes!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen