Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo

Foto:

Speel vanaf woensdag 15 april zes weken lang live mee met de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo op ORTS Radio, Televisie of via internet.

Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo

Veel mensen zitten deze dagen verplicht binnen tijdens de coronacrisis. Om iedereen een veilige manier van vermaak te bieden hebben de ORTS en Oosterhout Nieuws de handen ineen geslagen en gaan zij vanaf woensdag 15 april iedere week de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo organiseren. Zes weken lang wordt er op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur live bingo gespeeld op ORTS Radio, Televisie en streaming via internet. Meedoen is heel eenvoudig. Je kunt van donderdagochtend tot woensdag 18.00 uur (een uur voor aanvang) je kaart voor de betreffende week kopen bij een van de drie Oosterhoutse filialen van Jumbo Supermarkten. Deze kosten 2,50 euro per stuk en daarvoor kun je alledrie de rondes van die uitzending meespelen. We spelen iedere week met een andere kleur kaart, dus je dient wel voor iedere week een nieuwe kaart te kopen. Meespelen met meerdere kaarten is uiteraard ook gewoon toegestaan.

Hoe werkt het spel?

Aan het begin van de radio-uitzending zal worden aangegeven met welke kleur kaart er die avond wordt gespeeld. Dat is voor woensdag 15 april bijvoorbeeld de rode kaart. Op deze kaart zijn drie rondes te vinden welke in volgorde van boven naar beneden worden gespeeld. Ronde 1 is de bovenste en wordt als eerste gespeeld. De presentator zal de mogelijkheden aangeven waarmee gewonnen kan worden en wat de te winnen prijzen zijn. Zodra het spel begint wordt er aan het bingorad gedraaid en worden de getallen die worden getrokken opgenoemd. Deze nummers liggen tussen de 1 en 75. Als speler controleer je zelf of het getrokken getal op jouw kaart staat. Staat het getal op je kaart, dan kun je dat vakje wegstrepen. Om de derde prijs te winnen dien je als eerste alle vakjes in de bovenste lijn weggestreept te hebben. Voor de tweede prijs de bovenste en de onderste rij en voor de hoofdprijs moet je een volle kaart hebben. De speler die als eerste met de getrokken getallen bingo heeft moet bellen met de studio van de ORTS op nummer 0162-460024. Zodra er iemand belt wordt de trekking gestopt en wordt de kaart gecontroleerd of het een geldige bingo is. Bij een geldige bingo is dit de winnaar van de betreffende prijs. Wanneer meerdere mensen gelijktijdig bingo hebben dan gaat het erom welke twee personen als eerste de studio bellen. Tussen die twee personen zal dan worden gedobbeld wie de prijs wint en wie er met een troostprijs genoegen moet nemen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Hoe kom je aan een kaart?

Kaarten voor de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo worden van donderdagochtend tot woensdag 18.00 uur (een uur voor aanvang) verkocht bij de drie Oosterhoutse filialen van Jumbo. Kaarten kosten 2,50 euro per stuk van 3 rondes. Met 1 kaart kun je 1 avond meespelen, enkel op de avond die op de kaart staat vermeld. Hieronder de adressen en de openingstijden van de Oosterhoutse Jumbo Supermarkten.

  • Jumbo Arkendonk, Arkendonk 36, klik hier voor de openingstijden
  • Jumbo Centrum, Nieuwe Bouwlingstraat 2, klik hier voor de openingstijden
  • Jumbo Zuiderhout, Zuiderhout 4, klik hier voor de openingstijden

Luister en kijk mee!

Zet op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur je radio aan op ORTS Radio op 106.2 FM in de ether, via de kabel op 92.9 FM, KPN kanaal 1052 of Ziggo kanaal 916. Je kunt ook meekijken via ORTS Televisie op KPN kanaal 1352 of Ziggo kanaal 41. Live meeluisteren en kijken naar de ORTS kan ook via DEZE LINK.

De prijzenpot

Op de achterzijde van de bingokaart kun je zien welke prijzen er die week onder de winnaars worden verdeeld. Dit zijn vaak prijzen die de organisatie bij de lokale middenstand heeft ingekocht. Zo probeert de organisatie ook de lokale middenstand nog een extra steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijd. Hierbij is de slogan: “Wees sociaal, koop lokaal!”. De gewonnen prijzen worden zo spoedig mogelijk na de uitzending contactloos bezorgd bij de winnaars. Mogelijk worden er foto’s gemaakt die worden gebruikt ter promotie van deze actie. Geef vooraf duidelijk aan wanneer je dat niet zou willen. Dit heeft geen invloed op het winnen van de prijs.

Opbrengsten

De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo is NIET opgezet om commercieel gewin uit te halen. De kosten voor de kaarten zijn er om de organisatie kostendekkend te houden. Mocht er aan het einde van de periode van zes weken een batig saldo overblijven, dan zal de besteding hiervan op een later moment bekend worden gemaakt. Het is wel de bedoeling om dat ten goede komt aan een of meerder maatschappelijke goede doelen in Oosterhout. Voor de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo is de goedkeuring van de gemeente Oosterhout afgegeven.

Vragen, opmerkingen of complimenten?

Over de uitslag van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo wordt niet gecorrespondeerd. In alle gevallen waarin deze spelregels niet voorzien is de beslissing van de spelleider bindend. Heb je nog vragen over de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo, neem dan contact op met Ad Evers van de ORTS. Hij is bereikbaar onder kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06 – 184 720 56 of stuur een mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen