Nieuw boek van onze 'huisdichter' Christian Goijaarts in de maak

nov 29 2023, 6:31 Christian
vrolijkefeestdag
Om het nieuwe versjesboek van onze 'huisdichter' Christian Goijaarts mogelijk te maken kan hij jouw hulp goed gebruiken!

Vandaag is een vrolijke feestdag

Christian Goijaarts, de ‘huisdichter’ van Oosterhout Nieuws, heeft opnieuw een vrolijk versjesboek geschreven: Vandaag is een vrolijke feestdag. Het boek bestaat uit 32 versjes voor jong en oud, die deels eerder zijn verschenen op deze website. De Oosterhoutse illustrator Maartje Soeters maakte bij ieder versje een mooie tekening. Het boek is klaar om uitgegeven te worden en begin 2024 te verschijnen, maar ... omdat jonge lezers boeken nodig hebben die tegen een stootje kunnen en vaak opnieuw (voor)gelezen kunnen worden, wil Christian zijn nieuwe boek zo degelijk mogelijk laten maken: ingebonden en met een harde kaft.

Crowdfunding

Om het boek uit te kunnen geven, heeft Christian jouw hulp nodig. Hij is namelijk bezig om via crowdfunding het benodigde budget bij elkaar te krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende opties om dit creatieve project te ondersteunen. Daar staan mooie tegenprestaties tegenover. Het boek zelf natuurlijk, maar ook een bezoek op locatie of een uniek gedicht op maat. Kies vooral een optie waar jij vrolijk van wordt! Geniet jij wekelijks van zijn versjes en wil jij dit project ondersteunen, zodat dit vrolijke boek er komt? Bekijk dan de mogelijkheden op de onderstaande link.