Aftellen naar de start van Down in Town

Foto: Stichting Ieder-een

Het project Down In Town wordt georganiseerd door de stichting Ieder-Één. Het doel is de integratie van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen. Te laten zien dat zij deel uitmaken van onze samenleving, net als u en ik. En dat zij net als wij een onmisbare rol spelen in deze maatschappij.

Levensgrote buitenexpositie

Down in Town zal plaatsvinden van 23 april tot en met 20 mei 2017. Er is een grootse opening georganiseerd. Er wordt een levensgrote buitenexpositie onthuld van Eva Snoijink, die samen met de stichting “De Upside van Down” het gelijknamige boek heeft gemaakt. Dit alles wordt afgesloten met (sport)activiteiten op de Markt en een optreden van de Gruytveldband uit Terheijden en Matthijs Koning. Vooruitlopend op Down in Town zal er in het onderwijs en verspreid in Oosterhout reeds aandacht zijn voor de mensen met een beperking levend, wonend en werkend in Oosterhout en Omgeving.

De aankomende periode lees je op oosterhout.nieuws.nl meer over de evenementen tijdens dit unieke Oosterhoutse evenement. We houden je op de hoogte!

  • KLIK HIER voor de website van Down in Town
  • KLIK HIER voor de Facebookpagina van Down in Town
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen