[FOTO’S] Eerste editie Parkgein was niet druk maar wel erg gezellig

Vrijdagavond vond de eerste editie plaats van ParkGein in de Kiosk van het Slotpark. Hoewel het niet erg druk was, was het wel erg gezellig in het stadspark. Bianca Dijck van Flits en Klik was erbij en maakte voor Oosterhout Nieuws een kleine reportage. Klik links onderin de foto op fotoserie om alle foto’s te zien.

Open Podium

Afgelopen vrijdag beleefde Parkgein haar eerste editie. Het was jammer dat het nog niet zo druk was, maar de sfeer was er niet minder om. Vijf vrijdagavonden staat het podium van de Kiosk in het Slotpark open voor lokaal talent. Troubadours, dichters, cabaretiers, sing/songwriters, dansers, toneelspelers, zangkoren, bandjes… iedereen is welkom om mee te doen, zo lang het maar akoestisch kan worden gebracht. Het was een mooie opwarmer voor het Parkfeest dat in hetzelfde park wordt georganiseerd op 14, 15 en 16 juni. De volgende ParkGein avond staat ingepland voor 28 juni, 20.00 uur.

Zelf meedoen?

De ParkGein Avonden zullen nog plaatsvinden op 28 juni, 26 juli, 30 augustus en 27 september, steeds van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je meer informatie of wil je meedoen? Stuur dan een mail aan [email protected] Vermeld in je mail je naam, act, aantal personen, duur van de act (maximaal 30 minuten) en een voorkeursdatum als je die hebt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen