Kees Driesse nieuwe penningmeester GroenLinks Oosterhout

Kees Driesse
Kees Driesse
Foto: GroenLinks Oosterhout

Kees Driesse en Berna Mekenkamp treden toe tot het bestuur van de Oosterhoutse afdeling van de politieke partij GroenLinks.

Penningmeester

Kees Driesse is zeker geen onbekende in de Oosterhoutse politieke arena. Jarenlang heeft hij zich binnen en buiten de raadszaal ingezet voor sociale politiek. De kersverse penningmeester: “De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan bezighouden met milieuvraagstukken, klimaatverandering en de staat van de natuur. En je ermee bezighouden betekent helaas automatisch dat je je er in toenemende mate zorgen over gaat maken.”

Aan de knoppen draaien

Kees gaat verder: “Je kunt lid worden van een milieuactiegroep, maar om ‘aan de knoppen te kunnen draaien’ is het veel effectiever je aan te sluiten bij een politieke groepering. En als je natuur, milieu en klimaat een warm hart toedraagt kom je simpelweg uit bij GroenLinks. Links staat voor mij voor het bekommeren om je medemens, zorgen voor mensen die het minder getroffen hebben en het tegengaan van ongelijkheid!”

Berna Mekenkamp

Maar ook het voormalig GroenLinks raadslid Berna Mekenkamp zet zich sinds kort in als bestuurslid. Van oorsprong komt Berna uit het prachtige Hengelo. “Jarenlang heb ik daar gewerkt in de jeugdpsychiatrie”, vertelt Berna ons. “Ik heb in die jaren heel veel jongelui begeleid en verzorgd. Daardoor ben ik de rest van mijn leven een bijzondere belangstelling blijven houden voor het welzijn van jongeren en jonge mensen”, aldus de bevlogen Mekenkamp.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen