Gouden Gemeentespeld voor Marion Tensen uit Dorst

Foto: Gemeente Oosterhout

Zaterdagmiddag ontving Marion Tensen uit Dorst uit handen van locoburgemeester Willem-Jan van der Zanden de gouden gemeentespeld.

Marion Tensen

Marion Tensen staat al ruim 20 jaar elke dag klaar voor de EHBO vereniging Dorst. Alweer meer dan 10 jaar is zij voorzitter van de vereniging. De EHBO Dorst is op dit moment springlevend, en dit is zeker te danken aan haar inzet. Zij slaagt er steeds in nieuwe mensen te vinden en te motiveren om zich voor de EHBO in te zetten. Haar inzet beperkt zich overigens niet tot de bestuursfunctie. Zij staat altijd klaar voor de vereniging: als hulpverlener, als ondersteunende collega, met de zorg voor het materiaal, als ondersteuner op evenementen. En als bestuurslid en voorzitter dus. Marion Tensen kan veel en nooit blijft een beroep op haar onbeantwoord.

Gouden Gemeentespeld

Naast haar inzet voor de EHBO vereniging Dorst is Marion Tensen ook zeer actief voor Veerkracht, een vereniging voor jonge kinderen die graag aan gym, jazzballet en/of streetdance doen. Zij is penningmeester van deze vereniging. Met deze activiteiten heeft Marion Tensen zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. Het gemeentebestuur is haar daar dankbaar voor en wil die dank en waardering graag onderstrepen. Kijkend naar de duur, intensiteit en impact van haar activiteiten voor Dorst heeft het college besloten om aan haar de gouden gemeentespeld toe te kennen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen