Aquariumgek krijgt gigantisch reclamebord voor de deur

Foto: Aquariumgek Eduard Sandig

Eduard Sandig van de Aquariumgek aan de Leijsenhoek is niet blij. Vrijdagmorgen werd er een gigantisch reclamebord voor zijn deur gezet.

Reclamebord Leijsenhoek

Vrijdagmorgen is er een reclamebord geplaatst op de Leijsenhoek. Eduard Sandig van de Aquariumgek is hier niet blij mee. Hij laat aan Oosterhout Nieuws weten: “Vanuit het niks komt er een reclamegevaarte van 3 meter hoog en 1,5 meter doorsnee te staan voor iemand zijn winkeldeur. We hebben gebeld, maar er is toestemming gegeven vanuit de gemeente dat die expliciet op deze plaats moet staan.”

Update 13.45 uur

Inmiddels is er na bemiddeling door Oosterhout Nieuws contact geweest met een van de initiatiefnemers van het reclamebord. Die begrepen inderdaad dat Eduard niet blij was met het reclamebord. Daarop hebben zij contact gezocht met het bedrijf die het in hun opdracht heeft geplaatst en die zullen het bord vrijdagmiddag nog enkele meters verplaatsen.

Update 15.30 uur

Het bedrijf dat het reclamebord heeft geplaatst en de opdrachtgever hebben in overleg met Eduard Sandig van Aquariumgek samen de nieuwe positie van het bord bepaald. En uiteraard is het reclamebord direct verplaatst. Eind goed, al goed. Misschien vraag je je ook wel af waarom die borden zijn geplaatst. De uitingen zijn onderdeel van de fotowedstrijd ‘Het duurzame plaatje’ waarmee aandacht wordt gevraagd voor duurzaamheid. Meer hierover lees je zaterdag op Oosterhout Nieuws!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen