Maarten Nolle stopt per direct als voorzitter OCS De Smulnarren

Maarten Nolle
Maarten Nolle
Foto: Jeff Maanders (OCS de Smulnarren)

De voorzitter van OCS De Smulnarren, Maarten Nolle, heeft te kennen gegeven met onmiddellijke ingang zijn functie neer te leggen. Het bestuur beraadt zich momenteel over hoe we nu verder gaan.

Interne brief aan stichtingsleden

Oosterhout Nieuws heeft een brief in handen gekregen die vanmorgen die naar alle stichtingsmedewerkers is verzonden:

“Onze voorzitter, Maarten Nolle, heeft te kennen gegeven met onmiddellijke ingang zijn functie neer te leggen. De reden die hij hiervoor geeft is dat hij geen plezier meer ervaart in het uitvoeren van zijn taken bij de OCS, hetgeen, naar zijn mening, een absolute voorwaarde is om de functie goed uit te oefenen.

Maarten was de motor achter de vele positieve aanpassingen

Maarten was de motor achter de vele positieve aanpassingen die we de laatste jaren hebben meegemaakt. Hij wilde vaart maken met het realiseren van zijn doelen en het open, transparante karakter van de organisatie versterken. Een organisatie ook waarin verantwoordelijkheden en taken daar liggen waar ze het meest effectief zijn. Dit houdt ook in dat iedereen geacht wordt om die verantwoordelijkheid op te pakken en ook geacht wordt om eerst te kijken wat je zelf kunt verbeteren.

Maarten wilde vaart zetten achter alle veranderingen en ging daardoor als individu misschien wel sneller dan de meeste organisaties aan zouden kunnen. In ieder geval zijn we Maarten ongelooflijk veel dank verschuldigd voor het vele werk dat hij heeft verzet.

Het bestuur beraad zich momenteel beraad zich momenteel over hoe we nu verder gaan.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen