Kaaiendonkse Stapbonnen worden 10 eurocent duurder

Foto: Oosterhout Nieuws

De Oosterhoutse horeca heeft na overleg besloten de prijs van de Kaaiendonkse Stapbon met carnaval te verhogen met 10 eurocent naar 2,40 per Stapbon. Een velletje met 10 Kaaiendonkse Stapbonnen gaat dus 24 euro kosten.

Vorig jaar ook al omhoog

De Kaaidonkse Stapbon is een betaalmiddel waarmee onder andere drankjes, eten en taxiritjes kunnen worden betaald tijdens carnaval. Vorig jaar is de prijs van de Kaaiendonkse Stapbon ook al met 10 eurocent omhoog gegaan van 2,20 naar 2,30 euro. Mede door toenemende kosten in de horeca zal de prijs dit jaar dus opnieuw worden verhoogd met 10 eurocent naar 2,40. Overigens is dat bedrag ook de gemiddelde prijs die je in Oosterhout buiten carnaval per consumptie moet afrekenen. De Kaaiendonkse Stapbonnen zijn verkrijgbaar vanaf 8 februari en zijn dit jaar geldig t/m 11 maart 2018.

Kaaicoins

Volgens BN/De Stem verkoopt Dré de Jong tussen 8 en 12 januari zogenaamde Kaaicoins, een soort consumptiemunt waarmee je bij Chefz Proeflokaal en het tijdelijke Café ter Overname kunt betalen. De naam is een knipoog naar de virtuele munt Bitcoin. De koers van de Kaaicoins wisselt dagelijks en is te volgen via Facebook. Tijdens carnaval is de 1 munt goed voor 1 glas bier of fris.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen