Sint Vincentiusstraat is de Mooist Versierde Straat van Kaaiendonk

Foto: Harry van Aperloo

Nieuw dit carnavalsseizoen is de verkiezing van de Mooist Versierde Straat van Kaaiendonk. Straten konden zichzelf nomineren en het aantal aanmeldingen was niet gering, zo laat OCS De Smulnarren ons weten. De Sint Vincentiusstraat ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

Mooi versierd

De commissie “Mooist Versierde…” is op zondag ochtend alle versierselen in de opgegeven straten gaan beoordelen op creativiteit, originaliteit en aanpassing aan het motto ‘Tis as T’uiskomme! Het was hartverwarmend om te zien hoe Kaaiendonk middels vlaggen, ballonnen, posters, banners en andere knutselwerken samen het gevoel van T’uiskomme vorm wist te geven!

Uit het juryrapport

“In deze straat voelt het as T’uiskomme. Er is bijna geen huis waar posters en slingers niet de ramen versieren. Buren staan gezamenlijk de laatste hand te leggen aan het ophangen van vlaggen, slingers en andere snuisterijen om de optocht nóg feestelijker te kunnen verwelkomen. De diversiteit in de aankleding is enorm. Je voelt hier saamhorigheid en de drive om gezamenlijk, met heel de straat, een fantastisch leutig carnavalsfeest te vieren.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen