Elluf Elluf Kindermiddag met volop leuke kinderactiviteiten start om 15.15 uur

Elluf Elluf kindermiddag 2018
Foto: Petra Köpp voor Oosterhout Nieuws

Vanmiddag wordt de start van het Kaaiendonkse carnaval gevierd door Stichting Elluf Elluf Viering. De kindermiddag start om 15.15 uur.

Elluf Elluf Kindermiddag

Speciaal voor de kinderen heeft Stichting Elluf Elluf Viering weer een gezellige kindermiddag georganiseerd. Zo is er een clown, kun je je laten schminken of een glittertattoo laten zetten en zijn er volop oud-Hollandsche spelletjes. Daarnaast worden alle kinderen uitgenodigd om mee te dansen met de Dansmariekes (zie video onderaan dit bericht) en mee te lopen met de Elluf Elluf Lichtjesparade door de binnenstad. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er voor alle kinderen gratis pannenkoeken rond etenstijd! En het allermooiste is: alle kinderactiviteiten zijn helemaal gratis!

Prins Mienusplein

Alle kinderactiviteiten worden dit jaar georganiseerd op het Prins Mienusplein bij Nuttig&n aan de Leijsenhoek. Bij slecht weer kan er naar binnen worden uitgeweken. Hoewel er eerder ook een ander tijdstip is gecommuniceerd laat de organisatie aan Oosterhout Nieuws weten dat alle kinderactiviteiten beginnen om stipt 15.15 uur. De Elluf Elluf Lichtjesparade door de binnenstad, waarvoor ieder kindje een gratis light-tube krijgt, zal starten rond 17.00 uur wanneer het donker begint te worden. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Elluf Elluf Viering Kaaiendonk via de onderstaande link.

Snotnarrekes en Snotnarrinekes Dans Mee

De Jeugd heeft de toekomst en daarom beginnen we ook dit seizoen met de jeugd! Tijdens de opening van het seizoen kunnen de allerkleinste meedansen met de dansmariekes tijdens de kinderactiviteiten. (kinderactiviteiten starten om 15:15, Leijsenhoek)

Geplaatst door Elluf Elluf Viering Kaaiendonk op Woensdag 16 oktober 2019

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden