De Beurs wint de titel ‘Mooist Versierde Café 2020’

Foto: Harry van Aperloo

Sinds jaar en dag gaat de Commissie Versieringen van OCS De Smulnarren op vrijdagavond alle Kaaiendonkse Leuttempeltjes af, op zoek naar het Mooist Versierde Café. Die eer gaat dit jaar naar Café de Beurs.

Mooist Versierde Café

Om te kunnen winnen moet de kastelein er met alle medewerkers natuurlijk voor zorgen dat zijn of haar leuttempel zo mooi mogelijk in carnavalsstemming wordt gebracht. Zijn er vlaggetjes, ballonnen en andere carnavaleske prullaria opgehangen? En is de versiering origineel, carnavalesk en is het motto ‘Ne mooie lach doet glimme’ terug te vinden? Bij Café de Beurs is het antwoord een volmondig ‘ja’! Overigens heeft de jury nog een eervolle vermelding voor Grand Café 0162, waarin de kleinste kroeg groot kan zijn!

Uit het juryrapport

“Café de Beurs heeft het leuttempeltje van boven tot onder in carnavalsstemming gebracht. Het is een heel kleurrijk geheel als je naar binnen kijkt. Wie wat secuurder op de muren gaat kijken, vindt er de verschillende personeelsleden terug. Met een brede glimlach van oor tot oor, ‘ne mooie lach die doet glimme! Volgens de Commissie Versieringen is Café de Beurs dit jaar de terechte winnaar van de titel ‘Mooist Versierde Café 2020’!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden