Vieren we carnaval in Kaaiendonk in 2021?

De wagen van de Pierewaaiers 2018
Foto: Judith van de Pierewaaiers

De carnavalsstichting in Geertruidenberg heeft dit weekend als eerste laten weten wegens corona in 2021 geen carnaval te vieren.

Drastisch besluit

Het bijzonder drastische besluit van de carnavalsstichting in Geertruidenberg haalde zelf het landelijke nieuws. Maar wat gaat er met carnaval in Kaaiendonk gebeuren? Vieren wij dit jaar wel carnaval en zo ja, op welke wijze? Als eerste is Stichting Elluf Elluf Viering aan zet. Zij organiseren de opening van het Kaaiendonks carnavalseizoen op 11 november. Maar ook OCS De Smulnarren zal een dezer dagen een besluit moeten nemen of en zo ja, in welke vorm carnaval in 2021 op een veilige manier gevierd zou kunnen worden.

Jouw mening

Maar wat denk jij? Heeft de carnavalsstichting van Geertruidenberg het besluit om carnaval in 2021 niet door te laten gaan te vroeg genomen? Of is het juist verstandig om dit besluit zo vroeg mogelijk bekend te maken? En wat vind jij dat er met carnaval in Kaaiendonk moet gebeuren? Heb jij wellicht nog goede ideeën voor een coronaproof carnaval en elluf-elluf-viering? Laat jouw mening achter onder dit artikel op onze Facebookpagina.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden