Geen Kaaiendonks carnavalslied, wel een Elluf Elluf Thuisblijfbingo!

Foto: Stichting Elluf Elluf

Na het succes van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo kun je nu meespelen met de Grote Kaaiendonkse Elluf Elluf Bingo!

Grote Kaaiendonkse Elluf Elluf Bingo

Afgelopen voorjaar hebben veel mensen zeven weken lang op woensdagavond gekeken of geluisterd naar de ORTS tijdens de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo. Ad en Jeroen lieten iedere week de bingomolen draaien voor een beetje vertier waarbij prijzen konden worden gewonnen van de lokale ondernemers. Dat inspireerde Stichting Elluf Elluf om ook een blijf binnen bingo te organiseren. Op 11 november zal de bingomolen van KBO Oosterhout weer naar de ORTS studio worden gehaald voor een avondje carnavaleske bingo!

Onthulling carnavalsinsigne

Er worden deze avond twee rondes gespeeld en de presentatie is in handen van Ramon Boers, onder ander bekend van het Parkfeest, Zoldertejater en KCK Peppi Lam. De avond start om 19.56 uur met de onthulling van het nieuwe insigne via ORTS Televisie en om 20.00 uur start de Grote Kaaiendonkse Elluf Elluf Bingo. Momenteel wordt er hard gewerkt om de kaarten te drukken en te verspreiden. Via de Facebookpagina van Stichting Elluf Elluf kun je zien wanneer de kaartverkoop van start gaat en waar je kaarten kunt halen.

Geen carnavalslied

Daarnaast heeft Stichting ’t Ceedeeke met pijn in het hart moeten besluiten dat er dit jaar geen nieuw Kaaiendonks carnavalslied zal worden uitgebracht. Er is de afgelopen tijd achter de schermen wel heel hard gewerkt aan het digitaal beschikbaar maken van de schat aan muziekgeschiedenis uit Kaaiendonk op Spotify. Je hoeft de Kaaiendonkse klanken dus niet te missen en je kunt het feest gewoon in huis halen via de link onderaan dit artikel! Uiteraard hoopt Stichting ’t Ceedeeke volgend jaar weer wel een nieuw Kaaiendonks carnavalslied uit te brengen.

Hoewel Oosterhout Nieuws de Grote Elluf Elluf Bingo niet organiseert zijn wij wel trotse sponsor!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden