Steun het goede doel met een Kaaiendonks Mondkapje op je smoel

Foto: Kaaiendonksemondmaskers.nl

Sinds deze week kun je geheel in Kaaiendonkse sferen rondlopen en het goede doel steunen met een Kaaiendonks Mondkapje!

Kaaiendonkse Mondmaskers

Oosterhoutse ondernemer en voormalig prins carnaval Arno Meulendijks begon enkele weken geleden met een grap op social media over Kaaiendonkse mondkapjes. Mondmaskers voorzien van de bekende Kaaiendonkse kleuren een grappige en pakkende tekst. Hij postte dit idee op zijn social media kanalen en er kwam een stortvloed aan reacties bij hem binnen. Er waren zoveel mensen die graag een Kaaiendonks Mondkapje van Arno wilden kopen…

Shop Lokaal

De mondkapjesgrap van Arno is dusdanig uit de hand gelopen dat er inmiddels een serie van zeven verschillende mondmaskers gemaakt is, ontworpen door Fairmind en geproduceerd door TotalPrint. Per verkocht mondmasker gaat er 1 euro naar de Rens Joosen Foundation. Je kunt ze kopen bij de Oosterhoutse Feestwinkel in het Winkelcentrum Arendshof of online bestellen bij TotalPrint via de onderstaande link.

Rens Joosen Foundation

De Rens Joosen Foundation is in 2005 opgericht nadat een groep vrienden uit Oosterhout naar Zuid-Afrika reisden en daar de kraamkliniek van Hugo en Liesje Tempelman (van de Ndlovu Care Group) hadden bezocht. In deze kraamkliniek werden moeders met HIV behandeld zodat ze dit niet meer konden overdragen op hun ongeboren kind. Besloten werd om deze kraamkliniek financieel te ondersteunen en de Rens Joosen Foundation werd een feit. De Rens Joosen Foundation ondersteunt projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefomstandigheden van de kansarme bevolking in Zuid-Afrika.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden