Het is de Ellufde van de Ellufde: #Hangtumboituh!

Foto: Hans Donkers

Wat doen we vandaag, op de Ellufde van de Ellufde met de Kaaiendonkse vlag of jouw Bastvlag? #Hangtumboituh!

#Hangtumboituh!

Hoewel de viering van de Ellufde van de Ellufde en daarmee de start van het carnavalsseizoen dit jaar anders verloopt dan we vooraf hadden bedacht, heeft CV Bombast 1884 (dat is niet Stichting Bombast) weer een uniek filmpje gemaakt. Zij roepen hierin alle Kaaiendonkers op om hun Kaaiendonkse vlag of Bastvlag vandaag uit te steken onder het motto #Hangtumboituh!

#Keukendeurchallenge

Daarnaast gaat ook de #Keukendeurchallenge van CV Bombast onverminderd door. Er is inmiddels zelf een inzending binnengekomen van de bekende carnavalsartiest Lamme Frans! Meedoen is heel eenvoudig. CV Bombast 1884 roept iedereen op om twee zinnen uit het liedje ‘Bij ons staat op de keukendeur’ uit 1987 van het legendarische duo De Twee Pinten te zingen of in te spelen en de video te delen op social media met de hashtag #keukendeurchallenge . Het gaat om de zinnen: “En wat er bij ons ook ooit gebeuren zal, we vieren altijd carnaval…”

Doe mee!

Kun jij een muziekinstrument spelen? Pak het dan tevoorschijn en doe mee! Geen muzikant? Ook twee pannendeksels, neusfluit of omgekeerde emmers kunnen voor deze gelegenheid goed dienen als instrument! Maak een kleine video zoals in de link onderaan dit artikel en plaats je deze online op Facebook, Instagram, Youtube of om het even welk social mediakanaal met de hashtag #keukendeurchallenge Want al is het niet altijd rozengeur en is lekker maar ene vinger lang, zo steken we alle carnavalsvierders een hart onder de riem….met alle gevolgen van dien! Hoog!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden