Streep door opening carnavalsseizoen in de binnenstad

Foto: Oosterhout Nieuws

OCS De Smulnarren en Stichting Elluf Elluf Viering annuleren alle activiteiten rondom de opening van het carnavalsseizoen van vandaag.

Streep door opening carnavalsseizoen

In een gezamenlijk persbericht laten OCS De Smulnarren en Stichting Elluf Elluf Viering weten alle geplande activiteiten rondom de opening van het carnavalsseizoen op 13 november te laten vervallen. “Saome as Vanouds tradities vieren, wat hebben we daar reikhalzend naar uitgekeken. Carnaval zit in ons hart, en we hadden dolgraag ‘saome’ het carnavalsseizoen ’21 – ’22 geopend op zaterdag 13 november, maar gezien de huidige Corona cijfers en de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, kunnen we nu niet anders dan concluderen dat ook een kleinschalige opening van het carnavalsseizoen niet meer passend is.”

Presentatie Jaonus Vataon

Alle geplande activiteiten van Stichting Elluf Elluf Viering en OCS De Smulnarren van vandaag komen daarmee te vervallen. De carnavalsstichting denkt na over een goed alternatief om op een later tijdstip alsnog het carnavalsseizoen officieel te openen en de nieuwe veldwachter Jaonus Vataon te presenteren. Uiteraard lees je daar meer over op Oosterhout Nieuws zodra dat bekend is. Het persbericht wordt afgesloten met een goede raad: “Laten we ons hoofd koel houden, maar ons carnavalshart warm!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen