Boek Boerenbruiloft is ruim 1 kilo Kaaiendonkse verhalen geworden!

De trotse schrijver Edward Heijne
De trotse schrijver Edward Heijne
Foto: Edward Heijne

Zondag 23 januari is het eindelijk zo ver: het boek ‘Eerst eten! – 66 jaar Boerenbruiloft Kaaiendonk’ kan worden afgehaald door iedereen die het boek heeft besteld.

Geen boekpresentatie

“Helaas is het door de geldende coronamaatregelen niet mogelijk om een boekpresentatie te houden, zoals ik dat me eigenlijk vooraf had voorgesteld,” zo vertelt schrijver Edward Heijne. “De presentatie hebben we inmiddels al zo vaak uit moeten stellen, dat ik heb besloten om het boek gewoon af te laten halen. Dat er geen presentatie plaatsvindt is vooral erg jammer voor iedereen die veel tijd en energie in het boek heeft gestoken.”

66 jaar Boerenbruiloft

Edward is als lid van de Raad van XI inmiddels al meer dan elf jaar betrokken bij de organisatie van de Boerenbruiloft op carnavalsmaandag. Edward: “Toen ik door de boeken bladerde die de afgelopen jaren zijn gemaakt over het Kaaiendonkse carnaval viel me op hoe weinig daarin stond over de Boerenbruiloft. Met het verzamelen van de foto’s en verhalen ben ik bijna vijf jaar bezig geweest!” Het resultaat mag er wezen. Een boek van bijna 300 pagina’s met veel foto’s over Kaaiendonkse bruiloften van de afgelopen 66 jaar.

Meer dan een kilo!

“Het is meer dan een kilo carnavalsgeschiedenis geworden. Leuk detail is dat het boek werd vormgegeven door Jeroen Vorspaget die de afgelopen elf jaar als babs de schijnhuwelijken heeft gesloten. En het is gedrukt bij TotalPrint die ook al jarenlang de oorkondes van de Boerenbruiloft print,” zo gaat Edward verder. “Ik ben erg trots op het eindresultaat en hoop dat de lezers er net zoveel plezier aan gaan beleven als ik heb gehad met het samenstellen.”

Boeken afhalen bij La Cantina

Iedereen die het boek in de voorverkoop heeft besteld kan het boek aanstaande zondag tussen 12.00 en 15.30 uur ophalen op het voorplein bij La Cantina. Er is ook gelegenheid om het boek door de schrijver te laten signeren met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Er zijn geen boeken meer in de losse verkoop beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen